Pages

sayang kamu..

Sunday, November 13, 2011

kehidupan baru,,,

salam sume...hai...hello...
hehehe...jgn trkejut ye...tbe2 tgk blog ni da xde older post..hehe...
cik anys da delete sume...kehidupan baru....
so mls nak delete acc. ni...so cik anys just delete je ape yg de sblm ni..mls nak tkr2...gne je ape yg da ade...
skrg ni kehidupan perlu di terus kan...
lg pon mst rmai da bowink datang blog cik anys...lme sngt da menyepi..
sebab nye cik anys bz..asyik2 bz..2 je la alasan kan..
nak wt cam ne..nak dpat duit lbey...so cik anys kije sekarang..selaen study cik anys kije..
kat papa john jusco melaka..
so kehidupan cik anys sekarang bz dgn stdy n kije..
kurg la nak update2 blog ni...
jgn mara ye...hehehe...
ble free cik anys akn update la....
pas ni pon may b nak tkr layout..
lagu...adk sedare cik anys pon ckp da bosan asyk dengar lagu same...
hehehe...jgn mara...nnt cik anys tkr..sket2 la...
k la...nnt cik anys update lagi...daaa sume....
salam....

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...